Нарада бібліотечних працівників Стрийщини

29 січня знову ожила читальна зала голосами працівників РЦБС – розпочалася перша нарада в цьому році. Було чим поділитися працівникам, адже пройшов цілий цикл зимових Різдвяних свят, проведені заходи по вшануванні визначних особистостей України, зокрема, починаючи з 1 січня – Дня народження Степана Бандери, а також питання суто робочі, адже січень – це час звітів. Галина Василівна, директор РЦБС зробила короткий аналіз проведеної працівниками звітності, вказала на проблемні питання щодо планування та обліку роботи, ведення облікової документації, навела приклади працівників, які є взірцем залучення до читання дітей та молоді, роботи із громадами, державними інституціями та громадськими організаціями. В таких бібліотеках найкраще оновлюється книжковий фонд, створюються комфортні умови роботи бібліотеки.
В другій частині наради працівники мали можливість ознайомитися із найголовнішими заходами, які необхідно провести в цьому році : Рік Митрополита Української греко-католицької церкви Андрея Шептицького, 125 р. Василя Вишиваного (Вільгем фон Гасбурга), 130 р. від дня народження видатного військового та політичного діяча Андрія Мельника, Рік славної родини Івана Липа, його сина Юрія Липи та дружини Юрія - Галини Липи, а також заходи по відзначенню Ольги Басараб, розвідниці, зв'язкової Євгена Коновальця, Героїв Небесної Сотні, АТО-ООС, а також інші важливі питання.
В ході наради обговорили питання про роботу з дитячою та юнацькою аудиторією, поділились новими креативними формами роботи сучасної бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар