Презентація виставки «Гордиться серце, журиться душа»


 В центральній районній бібліотеці відбулась презентація виставки «Гордиться серце, журиться душа» художніх робіт  учнів та викладачів шкіл мистецтв, приурочені 3-й річниці пам’яті   Героїв  Майдану. В пам’яті забриніли  сумні мелодії «Гей, пливе кача» оті пісні, що огортали труни,  вкриті  державними синьо-жовтими прапорами…, перед очами страшні картини лютневих  розстрілів, що відтворили на художніх полотнах юні митці, вшановуючи  пам'ять  Небесних Ангелів.

       Кожна картина кусочок героїчної новітньої історії. Відкрила виставку начальник відділу культури Юлія Курилишин. Поділились  секретами  художнього творення, художніх задумів та їх втілення на полотнах Лілія Лунич та Юрій Палій. Зеновій Сиротюк, директор дитячої школи мистецтв с.Лисятичі, проінформував присутніх, що з випускників шкіл мистецтв створилась уже ціла когорта художників.
        На завершення презентації та обміну думками головний спеціаліст  Ольга Боднар щиро подякувала всім, хто створив ці життєві картини, всім викладачам, що розвивають  і плекають юні таланти, подякувала за те, що формують у своїх вихованців  національний дух.
Завітайте до ЦРБ, на вас чекають роботи наших талановитих  дітей, що не дають приспати пам'ять про тих, хто не дочекався весни…



Немає коментарів:

Дописати коментар