Нарада працівників структурних підрозділів ЦРБ

09. 02. директор РЦБС Г. Цуцуп провела нараду з працівниками структурних підрозділів  ЦРБ. Основні питання, які були обговорені:
-  про популяризацію української книги;
- про стан реалізації програми родинного читання, зокрема, зупинилась більш детально на досвіді роботи з цього питання бібліотек сіл:  Братківці, Завадова, Кавська, смт. Дашава, Довге, Райлів.

Галина Василівна дала доручення методичному відділу вивчити і узагальнити досвід «Родинне виховання в бібліотеках району» і присвятити цьому питанню виробничу нараду в травні до Дня сімї та Дня матері.
Ознайомила, яким визначним подіям буде присвячена робота по відзначенню на державному рівні пам’ятних дат та визначних діячів в цьому році, а це близько 15 пам’ятних подій і 60 видатних діячів-ювілярів. Дала завдання відділу обслуговування ЦРБ підготувати інформаційне досьє  з цього питання. 
Методичному відділу директор доручила підготувати рекомендаційний список літератури до 145 р. Л. Українки, 160 р. І. Франка, історичний дайджест про Є. Петрушевича, Є. Коновальця, краєзнавчий доробок про Б. Кирчіва, літературно-історичне досьє про літературно-просвітницькі об’єднання «Стрийська Трійця» та «Покутська Трійця».
Запросила всіх взяти активну участь у вшануванні пам’яті жертв Революції Гідності, що проходитиме на Стрийщині 18 лютого 2016 року.
На нараді також обговорили питання, зокрема, про привезення літератури з обласних бібліотек для бібліотек району. Директор запросила всіх охочих на зустріч з Головою ОДА О. Синюткою.

Немає коментарів:

Дописати коментар