СТАРИЙ РІК МИНАЄ...

Останні робочі хвилини 2018 року… Рік був напружений, працівники бібліотек робили все можливе, щоб вселити у читачів не тільки віру, надію, але й прагнення самим долучитись, щоб і віра, і надія були зреалізовані.
Кожна бібліотека - це малий проект Великої України: від того, наскільки наші читачі знаходять свою нішу в суспільному і громадському житті, наскільки формують свою активну життєву позицію, наскільки в громаді цінують працю бібліотекаря - це відображення всіх процесів суспільного життя. Нам радісно від того, що в бібліотеках стало затишніше: читачі, особливо, молодшого, середнього шкільного віку обирали бібліотеку як не тільки пізнавальний центр, але й як відпочинковий, розвиваючий, як родинне середовище.
Для читачів поважного віку наші бібліотеки були центрами спілкування, змістовного проведення вільного часу, самоудосконалення, і, звичайно, рідною просвітницькою домівкою!
Ми вдячні всім, хто долучився до оновлення, зміцнення матеріальної бази, до поповнення бібліотечного фонду, волонтерам, нашим читачам, громадам, а також вітаємо з наближенням Новорічних і Різдвяних свят!
Віншуємо Вам добром і миром, злагодою і добробутом! Нехай прадавня коляда розвеселить ваші серця! Миру, Єдності, Добра, Здоров’я і Щастя в родинах!

Немає коментарів:

Дописати коментар