Година спілкування «Хто забуває своє минуле - невартий майбутнього» в с.Йосиповичі


           "Наша година спілкування присв'ячена пам'яті Героям Небесної Сотні. Адже це був надзвичайно важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою гідність,своє прагнення до свободи» - такими словами Анна Паталай, завідувач бібліотеки с.Йосиповичі розпочала годину спілкування «Хто забуває своє минуле - невартий майбутнього».
Учасники заходу переглянули документальний фільм Антіна Мухарського під назвою «Майдан. Мистецтво спротиву». Зі стрічки вони дізналися, що перший коктейль Молотова 1грудня 2013 року на Банковій, кинув ніякий не провокатор чи екстреміст, а, звичайний художник Олекса Шемотюк. У стрічці він показує місце де це все відбувалося.
Мета заходу полягала в тому, щоб донести до сучасного покоління об'єктивну інформацію про доленосні події в Україні, які відбувалися у листопаді 2013 - лютому 2014 роках.
Присутні вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні, які загинули за світле майбутнє, хвилиною мовчання та молитвою.

«Тож молімося за наших мужніх захисників і просімо у Бога одного, щоб вони живими і здоровими повернулися додому, до своїх матерів, дружин і дітей» - звершила годину спілкування Оксана Дякович, директор Народного дому.




Немає коментарів:

Дописати коментар