Літературні мандрівки «Бібліотеками Стрийщини»
Вчорашній день обєднав два свята – День Валентина і День дарування  книг. Адже до бібліотек Стрийщини завітав дитячий письменник Львова Олександр Зімба з завідувачем методичним відділом Львівської обласної  бібліотеки для дітей Любов Сташко, в рамках обласного проекту «Літературний десант». Письменник розпочав свою літературну діяльність в зрілому віці - 2014 році з творчим доробком 22 книги. Письменник - креативна, творча,життєрадісна людина.
 

Розпочалася літературна зустріч в дружній атмосфері у районній бібліотеці для дитей, після чого письменник Львівщини вирушив до бібліотек сіл Завадова та Голобутова, де на нього чекали шанувальники та любителі книг. Письменник з любовю розповідав про своє життя та творчість, яке стало лейтмотивом до написання дитячих творів. У своїх книжечках Олександр Зімба закликає наймолодших читачів до поваги та шани, любові, добра і краси.

          Читачі разом з автором мандрували сторінками книг. Під час зустрічі панувала радісна та казкова атмосфера. Гість розповів присутнім цікаві пригодницькі історії, які мають не тільки пізнавальне, а й виховне значення. Залюбки автор відповідав на численні запитання читачів: про секрети успіху, про дитинство та таємниці написання казок.


          Особливою приємністю для бібліотек було дарування книг, написаних автором. Дуже вдячні за теплу і щиру зустріч. 


             Супроводжували літературний десант директор ЦРБС Галина Цуцуп та заступник директора по роботі з дітьми Світлана Зборовська.

Немає коментарів:

Дописати коментар