Вивчення стану діяльності роботи бібліотеки с. Воля Довголуцька

31 березня 2016 року працівники Стрийської РЦБС Світлана Зборовська – заступник директора по роботі з дітьми,  Ірина Форостина – зав. ВКіОЛ, Лідія Бур – бібліограф ЦРБ, згідно перспективного плану здійснили виїзд у бібліотеку с. Воля Довголуцька  для вивчення діяльності стану роботи даної бібліотеки за період 2015-2016 рр.
бібліотекар с. Воля Довголуцька Наталія Мусик

Основним завданням бібліотеки є залучення користувачів різної вікової категорії до читання, навчати їх орієнтуватися у світі інформації, користуватися найрізноманітнішими джерелами, а також працювати над виконанням державних, обласних та районних програм «Діти України», «Молодь України», «Дитина», «Здоров’я нації», «Милосердя і книга», «Передаймо наш скарб – українську мову», «Правоосвітня та правова робота».


В ході роботи спеціалісти Стрийської РЦБС звернули увагу на веденні облікової документації, індивідуальної роботи з користувачами, диференційованому обслуговуванні, співпраці з громадськими  організаціями, роботі з бібліотечним фондом та проведенні інформаційно-просвітницьких заходів.

Немає коментарів:

Дописати коментар