Лев’яча родина

Львівська обласна бібліотека для дітей та Видавництво Старого Лева протягом року втілювали в життя партнерський проект «Бібліотека Малого Лева» приїжджаючи в бібліотеки області з цікавими, змістовними книжковими зустрічами, книжковими новинками.

На Стрийщині гості побували двічі і подарували радість спілкування читачам сіл П’ятничани, Добряни, Дашава, Загірне, Угерсько, районної бібліотеки для дітей. Письменник Андрій Бачинський презентував свої книги «Детективи в Артеку» та «140 децибелів тиші». Юним читачам було запропоновано прийняти участь в конкурсі творчих робіт «Левеняткова родина».
І ось очікувана зустріч. Як завжди креативно оформлений читальний зал обласної дитячої бібліотеки та представлені різноманітні роботи дітей з всієї області.
Із Стрийщини на свято прибули Владислав Торос /смт. Дашава/, Мориконь Василина /с. Райлів/, Янко Уляна /с. Фалиш/, Маковська Василина /с. Дуліби/, дипломами також відзначено спільну роботу гуртка «Умілі руки» / бібліотека с. Йосиповичі/, роботу Ярич Ростислава /с. Загірне/
     Цікаво, невимушено і довірливо привітала учасників головний редактор видавництва Мар’яна Савка, яка є  ще й автором багатьох книжок. Організатори дійства викликали дітей на діалог, розповідали як творяться книги,як приходять ідеї творити не тільки книги а й реалізовувати різноманітні акції, проекти.
   Пізнавальною була вікторина на знання книг Видавництва Старого Лева, майстерними виступи юних артистів з уривками книг, урочистим було нагородження учасників творчого конкурсу дипломами бібліотеки та подарунками від Видавництва Старого Лева ну і звичайно автограф – сесія з письменниками.
     Дякуємо організаторам цікавого, пізнавального проекту.

Немає коментарів:

Дописати коментар