Літо з книгою

     Впродовж літніх канікул читачі-діти бібліотеки смт.Дашава залучаються до читання та проведення цікавого дозвілля, як в бібліотеці так і на природі.
      Цікавим було обговорення повчальних казок про стосунки і довіру між ровесниками, дітьми та батьками «Ціна золота», «Батько і діти», «Я уже дорослий», «Ким я стану» зібрані у збірку Марії Чумарної «Нев»янучі плоди».
   Для четвертокласників відбулися літературні забави  «Книжковий дім відкритий всім». Діти поділились на дві команди. Одна називалась «Вовк і семеро козенят», а інша «Білосніжка і семеро гномів». Команди  відповідали на запитання по казках, розгадували кросворди на швидкість. Капітанами  команд були Гнидин-Ружицька Оленка та Купець Богдан. У кінцевому результаті перемогла «дружба». У піднесеному настрої  всі учасники свята вийшли на вулицю і під вигуки «Слава Україні» із самостійно виготовлених плакатів склали слово Україна. 

             Також для читачів була оформлена книжкова виставка присвячена тематиці «Україна - єдина» та відпочинку влітку.
    В бібліотеці оформлена книжково-квіткова виставка «Гарно все в природі в нас, сонце світить нам весь час», а на майстер – класі «Зробимо своїми руками» дітки виготовляли цукеркові букети.
     А ще цікавим був захід під назвою  «Заочна мандрівка Замками Західної України»  із циклу «Наш край».
       У бібліотеці   створюються  всі умови для   того, щоб читачам  від найменшого до найстаршого було цікаво і весело проводити час. Та на цьому літні канікули не закінчуються і ще попереду багато цікавого  та пізнавального.

Немає коментарів:

Дописати коментар