Караван книжкових історій "Зернятка мудрості" в РДБ


 Яка дитина не любить читати? Гарні, новенькі, ілюстровані книжки з різними історіями, пригодами, казками зібрали в районній бібліотеці для дітей 
третьокласників Нежухівської середньої школи І - ІІІ ст. на гарний захід - караван книжкових історій "Зернятка мудрості". Дітки ознайомились з книгами сучасних авторів Ірини Мацко, Оксани Думанської, Зірки Мензатюк, Мар"яни Савки, Галини Вдовиченко, Галини Малик ... Дізналися як твориться книга, хто її пише, хто ілюструє, хто видає. Самі вибирали, які книги їм прочитати, "знаходили" себе в книжкових історіях, переглянули багато книг, журналів і вибрали собі для читання вдома.

А які розумні і обдаровані діти! Вони декламували вірші про мову, про рідний край, співали пісні. Свій талант гри на сопілці продемонстрували Мацьків Святослав та Трух Михайло з с. Гірне. Майже всі дітки у вільний час займаються хто танцями, хто співає, малює, грає на музичних інструментах... Загорянська Вероніка грає у шахмати і за перемогу одержала медаль від Ганни Музичук, а Злата Дмитренко нагороду від Влада Ями. А приїхали школярі з своєю першою вчителькою Марією Михайлівною Винник та вчителем -хореографом Ольгою Миколаївною Марканич.















Немає коментарів:

Дописати коментар