Нові книги в фонді бібліотеки с. Верхня Лукавиця


Посівнич М. Степан Бандера
Книга присвячена життю та діяльності Провідника українського визвольного руху Степана Бандери ( 1909- 1959). На основі спогадів та документів відтворено його діяльність на еміграції та в керівництві Закордонних Частин ОУН, замахи радянських спецслужб, обставини загибелі, увічнення пам'яті, долю його родини.
Лем Ст. Розповіді про пілота Піркса
Науково-фантастичні оповідання Ст. Лема захоплюють нас. Головний герой цього циклу є космічним пілотом, але він може бути одним із нас, У Піркса немає жодного героїзму, він, як і ми, часто переживає через дрібниці, панікує і сумнівається. Однак у критичних ситуаціях завдяки гострому розуму чи звичайному везінню йому вдається знаходити вихід із проблем, доводячи , що людина завжди має шанс.
Бабкіна К. Мій дід танцював краще за всіх
Ця книжка про прийняття минулого. Про те, як обставини впливають на нас незалежно від того, чи знаємо ми про них Про тяглість і зв'язок поколінь, бажання любові та прийняття, самотність як наслідок або як причина. Про втрати- осмислені чи неосмислені, виправдані чи безглузді. Та головне, те, що навіть самотнім, відкинутим, поламаним теж можна вижити і жити, бо, попри все, завжди залишається можливість врешті стати щасливим.

Немає коментарів:

Дописати коментар