Вітаємо з ювілеєм!

14 квітня святкує свій 75-річний ювілей сучасний український письменник-фантаст Сергій Дяченко, автор багатьох сценаріїв художніх і документальних фільмів, лауреат міжнародних премій в області кіно, лауреат Державної премії України.
У співавторстві зі своєю дружиною Мариною Дяченко творить особливу планету в сучасному всесвіті фантастики та фентезі. Проза Дяченків – яскрава та емоційна, її особливими рисами є психологічна достовірність, майстерність деталей, складні, підчас морально-етичні питання та проблеми.
Вони дуже люблять експериментувати, тому кожна їх нова книга – це пастка для читача, потрапивши в яку він просто не може не відчувати емоційного співчуття героям. Кількість нагород та премій найпрестижніших конкурсів, які отримав письменницький дует, незліченна. Марину та Сергія визнано найкращими фантастами Європи та авторами кращого фантастичного роману початку ХХІ століття.
Після карантину, ми запрошуємо завітати до нашої книгозбірні та поринути у світ фантастики та фентезі, прочитати романи подружжя Дяченків.

Немає коментарів:

Дописати коментар