Історичний екскурс "Незламний борець за волю України" в с. Олексичі

"Незламний дух Степана Бандери - незнищенний, він буде вічно кликати до боротьби український народ за дійсне визволення. Його віра в майбутню незалежність України була такою ж глибокою, як віра в Бога... Його ім'я стало символом боротьби за волю України".
17 грудня 2018 року в приміщенні Олексицької СЗОШ проведено історичний екскурс під назвою "Незламний борець за волю України", присвячений 110-річчю від дня народження Степана Бандери, який підготували працівники культури спільно з педагогом-організатором Іриною Капустинською.
Захід розпочався благословенням місцевого пароха о. Василя. Про життєвий шлях, революційно-визвольну діяльність Провідника ОУН розповіли директор Народного дому Галина Типак та бібліотекар Галина Сосна. Присутні переглянули у записі фрагмент виступу Степана Бандери на похороні Євгена Коновальця. Читачем бібліотеки Давидою Мирославом продекламований вірш про видатного Провідника ОУН, а також прозвучала пісня у виконанні юного соліста Юрківа Захара.
Своїми враженнями про зустріч з родиною Степана Бандери (Оксаною та Володимирою) поділилася вчитель української мови і літератури та шкільний бібліотекар Марія Николин.
На завершення бібліотекар Галина Сосна презентувала присутнім книжкову виставку "Степан Бандера - борець за волю України".

Немає коментарів:

Дописати коментар