«Джерела, що заповнюють життя» /до Міжнародного Дня дарування книг/ в ЦРБ


14 лютого надзвичайно важливий день для нас, бібліотечних  працівників,адже це день дарування книг. Ми всі пам’ятаємо, що рідне слово дане Богом і як всім було приємно, що з першим духовним книжковим авторським  дарунком «Покров твій святий прославляємо» до Центральної районної бібліотеки  завітав наш постійний читач,наш митець,відомий маестро-хормейстер, регент, директор Братківської школи мистецтв - Юрій Юник, одним словом, людина обдарована талантом від Бога.  Це  авторське видання він присвяти своєму рідному селу - Гірне. У збірці зібрані кращі зразки духовних творів Святої Літургії видатних композиторів. За словами автора «Служба Божа покликана наблизити людей до Творця,відчути молитву у серці, побачити Живого Бога», також пан Юрій висловив своє бажання,щоб цей духовний музичний супровід був почутий кожним! Отож чекаємо Вас,шановні читачі, в читальній залі  районної бібліотеки на зустріч з новим мистецьким виданням «Покров твій святий  прославляємо».
З другим книжковим дарунком  прийшов  наш читач, шанувальник української книги, наш фотокореспондент, громадський діяч - Йосип Соснюк.  Він теж доповнив  нашу книгозбірню унікальним  виданням Миколи Тимошика    про  одного з провідних учених сучасної України-Дмитра Степовика, який завдяки допомозі Божого Промислу й особистій наполегливості став на дорогу науки:в мистецтвознавстві, філософії, богослов»ї. Дмитро Степовик-Професор, Академік, вчений трьох докторських ступенів, але не це головне, а те, що в особі Дмитра Степовика ми маємо взірець, як треба працювати для України, його праці пробивають дорогу до єдності нашої Церкви і народу. Отож, приходьте, вчитуйтесь в кожну титру духовного просвітителя України,який в часи поневіченої безбожної епохи вселяв віру у велику справу Заповіту Христового.

Немає коментарів:

Дописати коментар