Година історичної правди «ЗУНР: історичний погляд через роки» в бібліотеці с.Задеревач



    Відзначаючи видатну дату в історії становлення молодої України, а саме 99 річницю проголошення Західноукраїнської Народної Республіки в бібліотеці с.Задеревач проведено годину історичної правди:"ЗУНР: історичний погляд через роки". Ведучі заходу І.Сабаль, С.Заяць розповіли присутнім про історичне значення утворення Західно-української народної республіки. Бібліотекар Олександра Дидин акцентувала увагу на тому, що для нас створення ЗУНР має символічне значення і свідчить про силу духу українців, прагнення до свободи, бажання жити в своїй єдиній і соборній національній державі.
          «Хотілося б, щоб кожен свідомий українець ще раз замислився над подіями того часу, проаналізував значення та роль ЗУНР в процесі національного державотворення й віддав шану борцям за незалежність України» - зазначила п.Олександра.

Учасниками гуртка художньої самодіяльності було прочитано вірші та виконано ряд стрілецьких пісень. На завершення заходу присутні  мала змогу оглянути книжкову експозицію «ЗУНР: історичний погляд через роки».

Немає коментарів:

Дописати коментар