Свято Української Книги в РДБ


У народі кажуть "Книги читати - усе знати ". Книжка не прочитана в дитинстві, залишається не прочитаною назавжди. З 17 жовтня в бібліотеці та поза її межами проходить Свято української книги, що має на меті популяризувати книгу та читання, залучити читачів - дітей до бібліотеки, підтримати престиж національної дитячої літератури, творчість, як класиків, так і сучасних письменників, видавництв, ілюстраторів книг.
Вчорашній бібліотечний візит до другокласників був літературно - пізнавальним, емоційним,творчим, веселим. Читачі долучилися до діалогу про відомих авторів і літературних героїв, відкривали для себе нові імена дитячих письменників, пригадали алфавіт сторінками надзвичайно гарного видання "Франко від А до Я ". Дякуємо вчителю Лесі Василівні Ковач.

А в другій половині дня до бібліотеки приїхали учні четвертого класу села Стрілків, зі своєю вчителькою Марією Богданівною та шкільним бібліотекарем Світланою Петрівною. Школярі знайомились з бібліотекою, творчісттю сучасних дитячих письменників, ділилися враженнями про прочитані книги, улюблених літературних героїв, свої перемоги в шкільних конкурсах, відгадували загадки, переглянули багато - багато книг та журналів, робили фотосесії та співали пісні, слова до яких написала їхня вчителька. Марія Богданівна Черевата є авторкою трьох поетичних збірок про які вона розповідала, декламувала поезії і подарувала їх для бібліотеки. Свято книги продовжується!






Немає коментарів:

Дописати коментар