Навчання лідерів учнівського самоврядування.


Читальний зал районної бібліотеки став другою домівкою для вишколу лідерів  учнівського самоврядування, адже тут для них є всі підручні матеріали для пошуку цікавих новинок, досвід інших гуртів та об’єднань учнівського  самоврядування. Окрім цього, члени Малої Академії  Будинку учнівської творчості  поповнюють свої знання на засіданнях юнацької кафедри ЦРБ з актуальних питань  історії  України, про визначні особистості рідного краю, про ювілярів в сфері літератури, мистецтва та інших важливих галузях суспільно-політичного життя.
Перше заняття присв’ятили 150-річчю від Дня народження Михайла Грушевського-вченого, творця модерної історії України, будівничого української нації Президента України. Євгенія Рисин, провідний бібліотекар читального залу познайомила з новинами історичних видань, а завідуюча відділом обслуговування презентувала книжкову виставку  «До невмирущих джерел історії” до творчості Михайла Грушевського.
Наступне питання у лідерів – знайомство з новими членами учнівського самоврядування. Методист  Будинку учнівської творчості - Людмила Коваль, координатор районного учнівського самоврядування –Вікторія  Васьків провели експрес- опитування, поділились секретами ефективного діалогу з ровесниками, познайомили з уже набутим досвідом.
Всіх присутніх в залі  зворушила зустріч з учасником АТО, викладачем-керівником гуртка, музикантом - Тарасом Горінем, учасником бойових дій, нагородженого урядовими нагородами «За оборону рідної землі». Молоді лідери слухали  про бойових побратимів, про життя їх ровесників у прифронтових зонах, про боротьбу відважних Українських воїнів за кожний клаптик землі.   Юнь вслухалась в кожне слово, ще більше усвідомлювали   ціну нашого мирного життя, ціну нашої свободи.

Так спільними зусиллями проходить формування  майбутніх лідерів нації.

Немає коментарів:

Дописати коментар