На урочистості до Народного Дому…


 В Народному домі с. Братківці директор та художній керівник спільно з бібліотекарем організували і провели урочистості з нагоди  державного свята «Дня Захисника України» та духовного свята - Покрови Пресвятої Богородиці. Завідуюча бібліотекою Оксана  Пастернак запросила учасників урочистостей до огляду тематичної експозиції «Єднаймося духом величі Героїв України». Урочисті мелодії сповістили про початок другої  частини: присутні вслухались в кожне слово Лідії Михайлишин - вчителя історії місцевої школи, яка повела присутніх по стежках невмирущого подвигу Героїв УПА, Героїв Небесної  Сотні, Героїв АТО і захисників України від російської агресії.
Ведучі програми Марія Лесів і Вікторія Янко поетичним словом розповіли про покровительку України Козацтва та Повстанської армії—Покров Пресвятої Богородиці. Доповнили ведучих  читці, ще зовсім юні і уже досвідчені: Любов Середа, Оксана Пастернак, Ольга Шкодин, Софія Сікора, Діана Луцик - це були посвяти до присутніх учасників АТО, а також  тим, які сьогодні стоять на сторожі нашої землі.
На завершення всі учасники  урочистостей співали улюблені повстанські, народні пісні, а також духовний Гімн «Боже великий. єдиний».

 








Немає коментарів:

Дописати коментар