Екскурсія до коледжу

Підвищення фахового, інтелектуального рівня, самоосвіти, налагодження тісніших зв’язків з викладацьким та студентськими колективами Стрийського  аграрного коледжу з питань національно - патріотичного становлення студентської молоді - таку мету поставили працівники культури, відвідуючи музеї в коледжі.
Коли ми споглядали експозиції і слухали екскурсовода, викладача Ірину Цехоню, історика, краєзнавця, яка люб’язно подарувала нам свій вихідний, для нас привідкрилась ще одна сторінка творчої, пошуково - дослідницької, такої плідної роботи  колективу коледжу на відтворення  Лицарського чину  Українських Січових Стрільців, на збереження і відновлення історичної пам’яті.  Подвижником  і виконавцем ідеї створення музею  «Українські Січові Стрільці» був славної пам’яті Великий Просвітянин Михайло Мандрик, краєзнавець, автор праць про Стрийщину , Жидачівщину та ін.
         Нам пощастило побувати і в «Музеї хліба» - царині сільського газди. Вела екскурсію  знавець хліборобської праці Наталія Сивак.
На завершення екскурсій ми щиро подякували екскурсоводам і записали свої враження, своє захоплення побаченого у книзі відгуків.











Немає коментарів:

Дописати коментар