Літературно-мистецький вернісаж "Я для тебе горів і співав, український народе"


Володимир Івасюк як творець української пісні, поет, виконавець, композитор залишився вічно юним в пам’яті сучасників. У ці весняні дні Стрийщина вшановує талановитого митця в рамках проведення фестивалю «Недея».
«Його пісні, мов зерна, засіяні в розлогу ниву сучасної української естради, щоразу плідно ростуть, даруючи красу навколишньому світу, збагачуючи його духовністю, українським характером, народною душею» - таким був лейтмотив літературно-мистецького вернісажу, проведеного працівниками районної бібліотеки (провідним методистом ЦРБ – Володимирою Ільків та провідним бібліотекарем – Євгенією Рисин) для учнів вищого професійного училища № 35 та художнього училища №16. 
                                 
Присутні мали можливість пройти життєвими шляхами Володимира Івасюка, познайомитися з книгами про цю творчу особистість. Доповненням до розповідей стали музичні твори у майстерному виконанні ансамблів, які є учасниками музичного фестивалю.

Його життя – обірвана струна. Володимир Івасюк повертається до нас із спогадів. Талановитого і справжнього забути неможливо.

Немає коментарів:

Дописати коментар