З Новим роком, з новими успіхами!

В читальному залі центральної районної бібліотеки пройшла перша в цьому році нарада директорського корпусу структурних підрозділів відділу і методичної служби.
         Керівник відділу культури Л. Курилишин в першу чергу привітала всіх з Різдвяними святами, подякувала за виїзні Різдвяні дійства – театралізовані свята в Народних домах сіл району, за добре підготовлені і проведені урочистості з нагоди відзначення Дня народження Степана Бандери в музеї-садибі Степана Бандери в с. Воля Задеревацька, за активну участь в просвітницькому житті громад сіл. Людмила Миколаївна запросила до слова методистів РНД, які проінформували присутніх про підготовку святкового концерту до Дня Соборності України, до Дня відзначення Пам’яті Героїв Крут.
         Степан Целюх, Заслужений діяч  мистецтв України, художній керівник і диригент чоловічого Муніципального хору «Каменяр», проінформував про підготовку до свята проводів коляди «Колядуймо з Каменярем».
     Керівники структурних підрозділів Г. Цуцуп, А. Білик, С. Целюх, З. Сиротюк, Ю. Юник, О. Пахарук коротко проінформували про основні заходи в І кварталі.
  Керівник зосередила увагу на співпраці установ культури  з установами освіти, медицини і звичайно, з органами місцевого самоврядування на місцях, а також розповіла про процеси, що очікують структурні підрозділи в ході проведення децентралізації.

Немає коментарів:

Дописати коментар