В скарбничку пам’яті Андрея Шептицького

В бібліотеці с.Лисятичі проведено літературно-мистецьку академію до 150 років від дня народження Митрополита Андрея Шептицького. Розмаїта виставка приваблювала читачів, а зав.філіалом бібліотеки Ганна Слобідник розповіла  про віхи життя та служіння церкві Великого Патріарха.

А на саму академію, яка проводилось 18 жовтня спільними зусиллями із працівниками НД директором І.Іванців, художніми керівниками І.Каваців та Л.Сивак, зібралось багато глядачів та творчих талантів. Зі словами благословення звернулись о.Володимир Ковалевський та сотрудник парафії с.Лисятичі о.Олег Баранич. Духовні пісні, вірші щедро виливали глядачам різновікові групи Лисятицької молоді. На завершення академії ведуча  Галина Слобідник подарувала всім учасникам дійства книжки, мотивуючи тим, що Андрей Шептицький був великим меценатом і добродійником для дітей та молоді. Спільна фотосвітлина – на пам»ять        всім учасникам академії і молитва Великого Митрополита за Україну:
«…Споглянь милосердно і на наш український нарід, і на кожний інший нарід, що з повною надією припадає до Тебе як до свого найліпшого Отця і премудрого Царя. Ми, діти цього народу, покірно послушні Твоїй святій волі, любимо всі народи, що їх Ти відкупив Своєю святою кров'ю на хресті, а передусім любимо щирою християнською любов'ю наш український нарід. Тим то з любови до нього, а радше з любови до Тебе, нам Боже, благослови…».





Немає коментарів:

Дописати коментар