Бібліотеки Стрийщини поповнились новими книгами в рамках Державної програми «Українська книга»


З кожним разом поповнення наших бібліотек книгами у рамках Державної програми підсилюють надію на те, що бібліотеки зможуть надавати послуги різним групам читачів: від найменшої вікової групи - дитячого сегменту до найповажнішої, від програмної літератури до науково-популярної, дослідницької, творів сучасних письменників, філософської та інших напрямів.
Сьогодні на полиці центральної районної бібліотеки лягли книги, які можуть задовільнити запити читачів в літературознавчій сфері, опрацювавши книгу «Від Франка до Андруховича» - цей літературний ландшафт України 20 ст. Володимира Панченка, а також уже відомі автори з їх новими творами: Василь Шкляр, в творах якого слава і трагедія, мужність і віроломство, видатний талант і заступництво фортуни. Це книги Галини Пагутяк, Андрія Содомори і перша українська фантастична епопея Володимира Єшкілєва «Фаренго»; Мирослава Дочинця, герої якого допомагають проникати у Всесвіт душі; Андрія Кокотюхи, Юрія Щербака, Оксани Забужко, Ігора Коляди і ще багато інших улюблених сучасних письменників.
Надійшли книги, які допоможуть зрозуміти психологічну сутність сучасної людини «Втеча від свободи» Еріха Фромма, «Людина в пошуку» Віктора Франкля, а хто хоче більше знати про таємницю мозку може прочитати книгу Діна Бернетта «Мозок».
Для тих, хто хоче сьогодні збудувати успішну компанію, чекає «Священна книга Стартарпера» Стіва Бланка і Боба Дорфа, (переклад з англійської), також очікують книги шанувальників популярного американського письменника Стівена Кінга, шедевра класика англійської літератури Джеффрі Чосера, Артура Конан Дойля, великого серця, великої душі людини.
А також книги історичної тематики: Максим Музика, Андрій Пальваль, Петро Потєхін «Савуар Могила: Військові щоденники»; Ігор Михайлишин «Танець смерті: Щоденник добровольця батальну «Донбас»; Тетяна Таїрова-Яковлева «Гетьмани України. Історії про славу, трагедії та мужність»; «Війна і міф: невідома друга світова війна»; Борис Гуменюк «100 новел про війну» та багато інших.
Чекаємо на Вас, дорогі наші читачі.

Немає коментарів:

Дописати коментар