Промінчики надії, віри, доброти.


Центральну районну бібліотеку часто відвідують наші меценати. Так сталось і нещодавно, коли до нас завітав наш читач, наш порадник у вирішенні «непідйомних» питань, наш меценат - Ігор Брик. І саме тоді, ще під враженнями недавньої зустрічі з молодою талановитою українською письменницею Анною Шпилевською, в читальній залі районної бібліотеки ділились враженнями від прочитаної поетичної збірки «Сонячні глісандо», яка тішила своєю милозвучністю і запалила промінчики надії, віри, доброти.
Перейнявшись щирими словами наших читачів, п. Ігор виявив бажання придбати і подарувати поетичні збірки молодої МУЗИ. Це вже не перший дарунок. Ми вдячні п. Ігорю за такий достойний вчинок.
Збірка про кохання, про розлуку і час, що лікує рани. Про теплоту наших близьких людей, про подорожі та світ навколо. Про Майдан і біль,- так влучно відгукнувся про «Сонячне глісандо» культуролог Юрій Суховій. Завдячуючи п. Ігорю, «Сонячне глісандо» буде на поличках не тільки центральної районної бібліотеки, але й сільських бібліотек. Читайте, насолоджуйтесь поетичним словом. СОНЯЧНЕ ГЛІСАНДО чекає Вас усіх.

Немає коментарів:

Дописати коментар