Презентація книги о. Тараса Пошивака «Священномученик Петро Вергун»

Травень надзвичайно насичений важливими подіями, і гріхом було би якусь обійти, адже кожна із них – державотворча : і День матері, і День вишиванки, і День Героїв, і День пам’яті жертв політичних репресій, і перепоховання Тараса Шевченка, День вшанування пам’яті о. Остапа Нижанківського, 90 років від дня народження Романа Іваничука – всі ці події висвітлила Галина Цуцуп, директор РЦБС, на нараді бібліотечних працівників.
І ще дуже важливо, що на цій нараді, уже спільній зі всіма працівниками структурних підрозділів відділу культури, відбулась презентація книги о. Тараса Пошивака «Священномученик Петро Вергун». Провели презентацію книги автор о. Тарас Пошивак та начальник відділу культури Юлія Курилишин, а також дослідник-краєзнавець, пошановувач української книги Богдан Сидорак.
      Запрошуємо всіх читачів до центральної районної бібліотеки ознайомитись з новою книгою про Великомученика Петра Вергуна. Ця книга допоможе Вам, шановні читачі, заглибитися у життя апостольського візитатора, душпастира, в’язня сибірських таборів, священномученика отця Петра Вергуна.

Немає коментарів:

Дописати коментар