Урочистості з нагоди Всеукраїнського Дня бібліотек у м. Львові

2 жовтня працівників бібліотек Стрийщини запросили на святкові заходи з нагоди Всеукраїнського Дня бібліотек у Львівську Національну філармонію на святковий концерт за участю театру-кабарне «Не журись», українського співака, композитора Віктора Морозова, поетів-пісняра Богдана Стельмаха, Юрія Винничука та у ТЦ «Форум Львів» на показ фільму «Таємний щоденник Симона Петлюри» (режисер Олесь Янчук). Обидва заходи засвідчили, що бібліотеки сьогодні, як ніколи, відіграють важливу роль в стабілізаційних об’єднавчих процесах в Україні. Через рідне слово, через книги ми знаходимо стежини до сердець людей, ми формуємо почуття людської гідності, національне усвідомлення, гордість, що ти – українець. Примірно такий мотив виступів був у зверненні до нас Олега Синютки, Голови Львівської обласної адміністрації та Олександра Ганущина, Голови Львівської обласної ради.
Просто, як люди, які виховані в українських родинах, де в особливій пошані є книга, вони промовляли до нас з великою повагою. І кожне слово знаходило відповідь у нашій душі. Приємно, що працю наших бібліотекарів відзначили подякою Голови Олега Синютки за активну участь у національно-патріотичному проекті «Вишиваний оберіг тобі, наш Український Захисник», і книжковим дарунком. Подякою від Голови Олександра Ганущина за вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи нагороджена заступник директора по роботі з дітьми Світлана Зборовська.
Грамотою від директора департаменту Мирослави Туркало нагороджена Галина Цуцуп, директор Стрийської РЦБС за високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи. Подяками за презентацію досвіду роботи бібліотеки на ІХ Львівському міжнародному бібліотечному форумі та участь у регіональному ярмарку «Бібліотека – територія Ми, а не територія Я» нагороджені: Любов Лесів, зав. бібліотекою с. Добряни, Ганна Паталай, зав. бібліотекою с. Йосиповичі, Христина Торос, зав. бібліотекою смт Дашава, Володимира Ільків, провідний методист Стрийської РЦБС.
Приємним дарунком для учасників урочистостей була автограф-сесія з Юрієм Винничуком.
Потурбувались про нас і наші районній очільники, відділ освіти. Ми відчували себе комфортно як люди, працю яких цінують.

Немає коментарів:

Дописати коментар