Літній відпочинок в бібліотеці с. Любинці

Світлина від Стрийськи Районної Бібліотечної Системи.
     Завершився навчальний рік і Любинцівську дітвору покликало літо на екскурсії, на літній відпочинок. Приємно було, коли відчинились двері бібліотеки і дітвора з підготовчої групи садочка, школярики 1-го класу, а також матері, бабусі з майбутніми читачами завітали на екскурсію. 
Світлина від Стрийськи Районної Бібліотечної Системи.     Їхні оченята розбігались, коли бібліотекар показувала і знайомила їх з цими чарівницями-книжками, які вони мають можливість почитати уже самі, а дехто ще тільки послухати і роздивитись на ці диво-книжечки, в яких написано стільки цікавого. Так зав. філією бібліотеки Марина Худьо з вчителькою початкових класів Марією Садловською вирішили розпочати відзначення свята - Дня захисту дітей. Адже, що як не книга буде розуму навчати, формувати світогляд дитини, захищати їх по життю. 
        Дітвора, а тепер уже читачі, ринули з бібліотеки на поляну з вибраними книжечками, де вчителька продовжила екскурсію і знайомила їх із розмаїттям польових квітів, знаходячи опис кожної у віршованій формі. Так що, пораділа бібліотекар, більшість дітей уже повторювали ці поетичні описи, а вдома буде чим похизуватись перед батьками своїми знаннями.
Світлина від Стрийськи Районної Бібліотечної Системи.

Немає коментарів:

Дописати коментар