День захисту дітей в с. Братківці

Світлина від Бібліотека-філія с. Братківці Стрийської РЦБС.
       День захисту дітей в Україні відзначається з 1998 року .Цей день вважається національним святом , який нанпокликаний привернути увагу громадськості до проблем дітей . Підтримують цю традицію і в Братківцях , адже у малечі дитинство має бути щасливе і за це ми , дорослі , несемо відповідальність . 
Світлина від Бібліотека-філія с. Братківці Стрийської РЦБС.       З цією метою працівники культури с. Братківці провели літературну мозаїку " Щасливе дитинство " , яка розпочалась у бібліотеці із змістовної розповіді зав. бібліотекою Оксани Пастернак про це свято . Надалі дітям було продемонстровано фільм " Радісний дивосвіт ". На завершення було проведено підсумки творчих робіт "Козацькому роду нема переводу". Найбільше сподобались малюкам роботи учнів 3 класу- Стадницької Оксани , сестер Богдани та Вероніки Женчур і Фарини Ксенії . 
    Маленькі учасники заходу на закінчення побували у храмі Преображення Господнього, де щиро помолились до Пречистої Діви і Святої Троїці за мир у світі, та здоров'я своїх родин.
     Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любовю кожне дитяче серце , обєднати зусилля заради майбутнього , і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України !

Немає коментарів:

Дописати коментар