«Професій безліч – обери свою»

Світлина від Стрийська районна бібліотека для дітей.
Світлина від Стрийська районна бібліотека для дітей.   Чи легко впоратись з вибором професії сучасному старшокласнику щоб бути успішним в житті і в роботі? «Професій безліч – обери свою» - під таким гаслом вчора, 23 травня, проведено урочисте відкриття інноваційного профорієнтаційного проекту «ПрофіКемп» в селі Тухля Сколівського району, що має за мету популяризацію одного з перспективних напрямків економічного розвитку регіону –туризму, підвищити рівень поінформованості школярів про розвиток рідного краю, його природні ресурси, історичні, культурні, духовні надбання, сприяти національно-патріотичному вихованню школярів.
Світлина від Стрийська районна бібліотека для дітей.
       Учасники від Стрийщини – 10 учнів Семигинівської ЗОСШ І-ІІІ ступенів вже обрали собі назву команди, визначились з напрямками туристичного маршруту, підібрали форму, налаштувались на цікаву пошукову роботу для участі в проекті. Надзвичайно повчальними і цікавими були настанови і практичні поради успіху від Василя Ганіткевича, майстер-класи від спікерів Христини Русін по риториці, Ірини Токайчук по фотографуванню , Юрія Федінчука по створенню відео і які будуть дуже потрібними для подальших навиків в реалізації поставлених завдань. 
Світлина від Стрийська районна бібліотека для дітей.Світлина від Стрийська районна бібліотека для дітей.
     Чудова організація, привітна, доброзичлива атмосфера, мальовничі краєвиди, просвітницько-пізнавальні заходи, нові знайомства – гарний старт проекту.
Світлина від Стрийська районна бібліотека для дітей.

Немає коментарів:

Дописати коментар