Бібліотека с. Йосиповичі - творча оселя для її користувачів.


 Якщо уважно простежити за роботою бібліотеки с. Йосиповичі – можна зробити висновок,що бібліотека – це друга домівка як читачів, так і їхнього наставника – Анни Паталай. Книга тут у великій пошані, тому що  читацькі заходи проводяться надзвичайно скрупульозно. Бібліотекар підходить до кожного диферієнційовано, вона веде керівництво читанням не тільки  читачів шкільного віку, у неї особливий підхід до молоді, адже вони були її читачами і залишаються ними сьогодні.
 







Анна Паталай виховала волонтерів, які є її надійними помічниками не тільки в популяризації читання, але й у роботі гуртка «Моє захоплення».









На черговому занятті гуртківці виготовляли килимки. Вчить бібліотекар ощадливості, майстерності. В руках  дітей остатки старих речей перетворювались на яскраві килимки. Ростуть юні господарі. На домашнє завдання вони будуть опрацьовувати матеріали про килимарство, про гуцульські, бойківські килими, а на завершення - віртуальна мандрівка в  історико - краєзнавчий  музей «Глиняни», де експонувалась перша виставка  килимів.



Немає коментарів:

Дописати коментар