Свято Миколая в с.Кути





Працівники культури с.Кути зав.бібліотекою Любов Мацюняк та директор Народного дому Любов Гамалій організували театралізоване дійство «Миколай, Миколай, ти до нас завітай». Це добре і очікуване дітворою свято вчить милосердю, щедрості і любові до оточуючих людей. Захід розпочався молитвою. Парох села о. Михайло відправив акафіст до святого Миколая Чудотворця. Ведучі розповіли про життя Святого, познайомили гостей  з легендами про Божого угодника і наголосили:
Коли просиш,то подумай,
Чи потрібно це тобі,
Чи піде воно на користь
У духовному житті









А малеча з самого раночку виглядала Миколая, щоб отримати подарунки, але не тільки отримати, а й подарувати Миколаю щось незвичне. Довго й старанно діти готували для Святого вірші та пісні щоб показати, як вони люблять його, які вони слухняні й талановиті.
Щиру подяку висловили працівники культури голові Лисятицької сільської ради Блискуну Зеновію Петровичу за солодкі подарунки для аматорів сцени. Пізніше Миколай завітав і до бібліотеки на літературний конкурс «Розкажу Миколаю, про що я читаю». Перемогла Боженка Янко, яка отримала в подарунок календар від видавництва «Жива вервиця".





Немає коментарів:

Дописати коментар