Нарада при директорові Стрийської РЦБС



Підходить до кінця рік, а отже настав час готувати звітність про роботу. Тому і на нараді Галина Цуцуп, директор РЦБС,наголосила на основних вимогах,щодо звітності в електронному варіанті і про особливі вимоги до текстових звітів. Вона зосередила увагу присутніх на необхідності використання ефективніших форм роботи, постійного підвищення фахового рівня, необхідність вдосконалення вмінь і навичок роботи з інформаційними носіями, вміння відобразити роботу бібліотеки в соціальних мережах.
Директор надала слово учасникам обласного семінару Ірині Форостині, Лідії Бур, Світлані Зборовській, які поділились враженнями щодо обговорених на семінарі питань формування позитивного іміджу бібліотек, орієнтири бібліотек на майбутнє, перехід на облікову систему УДК.
Пройшла професійна дискусія , після якої  керівник означила завдання щодо підготовки пізнавальних інформаційно - просвітницьких, народознавчих заходів, що пройдуть в найближчі дні - літературних ювілеїв, зустрічей, зокрема, з громадським діячем, істориком, краєзнавцем, дослідником національно-визвольної боротьби  ОУН-УПА Романом Ковалем, а також  про проведення народознавчого свята « Два століття, а борщ- один».

Керівник запросила всіх на  авторський концерт відомого самодіяльного композитора-пісняра, естрадного виконавця пісень,нашого читача і мецената- Михайла Золотухи в МБК 24 грудня 2017р.

Немає коментарів:

Дописати коментар