Історична година «ЗУНР - провісниця Держави України» в бібліотеці с.Йосиповичі


        Згадуючи історичні події, та пов'язуючи їх з нашим сьогоденням, працівники культури с.Йосиповичі зав.філіалом бібліотеки Анна Паталай та директор Народного дому Оксана Дякович  для своїх користувачів облаштували тематичну виставку літератури ,,ЗУНР - наша слава і гордість" та підготували і провели  історичну годину ,,ЗУНР - провісниця Держави України ."
«Минуло багато років, але кожен раз ми знову і знову повертаємося у пам'яті до тих вікопомних днів. Повертаємося не лише для того, щоб віддати шану, передусім здобути від них те невичерпне джерело сили знання та досвіду, які так потрібні у наш нелегкий відповідальний для Української держави час» - зазначила у своєму виступі зав.бібліотекою Анна Паталай.
Присутні мали можливість почути про світлі постаті героїв, старшин і стрільців, які ціною свого життя обороняли західні кордони української землі, стали бойовим прикладом, вояцькою гордістю та джерелом національної традиції для майбутніх поколінь української нації.

Ми маємо пам'ятати, яку жахливу ціну заплатив українский народ і платить зараз на сході нашої країни, в зоні АТО за право жити на рідній землі .

Немає коментарів:

Дописати коментар