День історичної пам'яті в бібліотеці с. Бережниця


Світлина від Стрийськи Районної Бібліотечної Системи.

В День Гідності та Свободи працівники культури с. Бережниця зав. бібліотекою Любов Стасишин та директор Народного дому Оксана Жужевич провели День історичної пам’яті "Народ мій є, народ мій завжди буде, ніхто не переможе мій народ". 
«Україна – це територія гідності й свободи. Такими нас зробила не одна, а дві революції – наш Майдан 2004 року, який був святом Свободи, і Революція 2013 року – Революція гідності. Це був надзвичайно важкий іспит для України, коли українці продемонстрували своє прагнення до свободи. Саме сьогодні, в цей час, ми маємо, як ніколи, проявити свою любов до рідної України» – такими словами розпочала захід зав. бібліотекою. 
Світлина від Стрийськи Районної Бібліотечної Системи.
Світлина від Стрийськи Районної Бібліотечної Системи.Читачі бібліотеки зачитували вірші – присвяти Героям Майдану, пам’яті Небесної Сотні та сучасних Героїв – воїнів АТО. Директор Народного дому зауважила, що минуть роки, але не згасне пам’ять про Героїв, які загинули за цілісність, гідність і свободу нашої держави, про наших земляків які сьогодні з честю відвойовують та захищають кордони нашої держави, боряться за її єдність та цілісність, за мирне життя наших дітей.

На завершення п. Люба запросила переглянути книжково-ілюстративну інсталяцію «Стали героями на всі покоління і віки».
Світлина від Стрийськи Районної Бібліотечної Системи.

Немає коментарів:

Дописати коментар