Виробнича нарада бібліотечних працівників


Світлина від Стрийськи Районної Бібліотечної Системи. В.о.директора РЦБС означила основні завдання на жовтень місяць, зосередила увагу на відзначення декади Української книги, на популяризацію сучасної української та світової літератури.  Подякувала за напружену роботу відділу комплектування, адже у них тепер багато приємних клопотів : є поступлення нової літератури по запитах читачів, тільки напередодні Дня бібліотек привезли більше тисячі примірників книг.  Ірина Форостина, зав. ВКіОл уже вкотре надала консультації щодо переходу і перешифрування фонду відповідно класифікації УДК.  Світлана Зборовська, заступник директора по роботі з дітьми підготувала цікаві повідомлення про інноваційні форми роботи з дітьми та юнацтвом, запропонувала заходи по відзначенню тижня Української книги.



Світлина від Стрийськи Районної Бібліотечної Системи.Кожного місяця у працівників культури відбуваються професійні діалоги, обміни досвідом та і просто дружні зустрічі. На  вересневій нараді працівників бібліотек було чим поділитись. Адже проведена  робота і по підготовці до  осінньо-зимового  періоду, йшла підготовка  до  зустрічі  учасників Третього Міжнародного фестивалю «Галицька осінь» на теренах Стрийщини, відзначення  важливих літературно-мистецьких подій і ще дуже важлива пошукова  робота  по уточненню даних про учасників Збройного підпілля, учасників ОУН-УПА, про пам’ятні знаки, про могили повстанців.
Світлина від Стрийськи Районної Бібліотечної Системи.

Оскільки нарада проходила напередодні Дня бібліотек, то і не обійшлось без привітання колег по роботі, керівника відділу Юлії Курилишин. В День бібліотек запланована екскурсія по рідному краю.

Немає коментарів:

Дописати коментар