Вечір-зустріч «Поклонімося старості, поважаймо її»

Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН, а в Україні це також і День ветерана праці.
В читальній залі бібліотеки с. Загірне зібрались поважні жителі, читачі бібліотеки на вечір-зустріч «Поклонімося старості, поважаймо її». Зав. бібліотекою Леся Ярич та директор Народного дому Леся Яцура, ведучі свята словами вдячності зачарували запрошених гостей.
Вокальний ансамбль "Заграва" дарував для присутніх українські народні пісні «Я рідну хатинку згадаю», «Літа минають», "Пам’ятай», які прозвучали у спільному виконанні читачів бібліотеки та учасників художньої самодіяльності.
На завершення сільський голова Ігор Чучола звернувся до присутніх гостей  із щирими словами подяки за те, що навіть у такому поважному віці вони залишаються надійними порадниками, наставниками дітей, юнацтва та молоді, і що вони не забувають дороги до сільського Оберегу – до читальні.
Бібліотекар запросила учасників переглянути книжкову виставку «Скрасити осінь життя милосердям». Продовжили розмову за затишним чаюванням.

Немає коментарів:

Дописати коментар