Від зустрічі – до зустрічі (виробнича нарада бібліотечних працівників)

Світлина від Стрийськи Районної Бібліотечної Системи.
29 серпня в приміщенні Районного Народного дому проведено щомісячну нараду бібліотечних працівників Стрийського району. В ході роботи директор Галина Цуцуп наголосила на важливих питаннях сьогодення:
- Підсумки святкування Дня Державного Прапора та 26-ї річниці Незалежності України;

Світлина від Стрийськи Районної Бібліотечної Системи.- Підсумки проведення бібліотечно-дорожньої акції «Напиши листа водію»;
- Участь у Форумі видавців, який відбудеться у м. Львові 13-17 вересня 2017 року;
- Про підготовку роботи бібліотек в осінньо-зимовий період;
- Ознайомила із заходами до Дня Туризму та Дня бібліотек, які відбудуться протягом вересня 2017 року;
- Впровадження в практику роботи інтерактивних форм культурно-просвітницької роботи та оформлення книжкових інсталяцій.
Після організаційної частини наради директор РЦБС надала слово зав. відділами: С. Зборовській – заст. директора по роботі з дітьми, І. Форостині –зав.ВКіОЛ, Л. Каричорт – провідному бібліотекарю відділу ОВЄФ, які підвели підсумки роботи за серпень місяць та надали методичні рекомендації на наступний місяць.
Світлина від Стрийськи Районної Бібліотечної Системи.Світлина від Стрийськи Районної Бібліотечної Системи.Світлина від Стрийськи Районної Бібліотечної Системи.

В другій частині наради провідний методист ЦРБ Володимира Ільків виступила з промовою про Івана Франка, 161-у річницю якого ми відзначали 27 серпня.
Світлина від Стрийськи Районної Бібліотечної Системи.Світлина від Стрийськи Районної Бібліотечної Системи.

Світлина від Стрийськи Районної Бібліотечної Системи.
На завершення наради Галина Герга – зав. філіалом бібліотеки с. Підгірці, автор краєзнавчого дослідження «Бібліотека – національно-духовна цитадель с. Підгірці» поділилася враженнями від проведеного театралізованого дійства «Заклята пані» та участі в ній працівників культури.

Немає коментарів:

Дописати коментар