Працівники Стрийської РЦБС на Форумі видавців у Львові

14 вересня ІІ-ий День Форуму видавців для працівників Стрийської РЦБС видався надзвичайно цікавим і пізнавальним. Розпочали ми з невеличкої екскурсії Львовом, і де б ми не були, всюди на слуху питання роботи Форуму видавців. Нас привітно зустріли в Палаці мистецтв, де ми ознайомилась із Програмою другого дня книжкового форуму, стали учасниками різноманітних заходів: спочатку ми взяли участь у брифінгу форуму видавців, презентації книги ведучої телеканалу 1+1 Валентини Хамайко «Солодка неділя», співаника «Ой у гаю при Дунаю» Миколи Сікори за участю Дмитра Павличка, відвідали автограф-сесії з Тетяною Пакалюк, Зеновієм Филипчуком, Братами Капрановими, зустрілись з письменниками Дмитром Павличком, Наталією Крісман, видавцями та просто книгоманами.


Доволі неочікувано до нас підійшов молодий хлопець, який запропонував загади три слова, щоб написати для нас вірш. Як виявилось, це Володимир Партика, автор «вуличної поезії», учасник гурту «Батискаф», який працює в напрямі «стихійна поезія». За короткий час, буквально 5-10 хв і готовий вірш зі словами : «Успіх…Бібліотека…Книга».
Поїздка на книжковий ярмарок виявилась дуже вдалою, ми закупили літературу для поповнення книжкових полиць і з неймовірними враженнями, фотографіями повернулись додому.



Немає коментарів:

Дописати коментар