Літературна акція «Молодь читає» в бібліотеці с. Лотатники

Наша молодь дуже допитлива, їй подобається все нове, цікаве, креативне, незвичне. Тому бібліотекар с. Лотатники разом з активними користувачами юнацької групи під девізом «Читати - це мудро, читати - це модно, читати завжди і де завгодно!» взяли участь у Всеукраїнській акції «Молодь читає».

Протягом тижня молоді люди з цікавістю відвідували бібліотеку. Відбулося рандеву з книгою «Читайте з нами українське». І ось у нас у дружній атмосфері відбулося живе, легке, спілкування. Відвідувачі мали можливість ознайомитись з сучасними творами української літератури, зробили креативну селфі-фотографію з книгою.
Прагнучи зробити читання цікавим заняттям бібліотекар організувала читання під відкритим небом з "Бібліопарасолькою". Де учасники заходу з інтригою в голосі розповідали, що встигли прочитати цікавого, ділилися враженнями від прочитаних книг і зачитували уривки, які їх особливо вразили.
Всі хто приймали у нас участь знайшли свій скарб – книги. Саме вони допомагають нам приймати правильні рішення, знаходити свій шлях у житті, розрізняти добро і зло, досягти успіху та бути щасливими.
Ми впевнені, що книга, незважаючи на високі новітні технології, залишатиметься хорошим другом для кожного, читання даруватиме радість і приємні миті, наснагу до пізнання нового і непізнаного.
Ну і не забувайте, що зараз у тренді розум, інтелектуальність та начитаність. Тому читайте і насолождуйтеся улюбленими книжками!

Немає коментарів:

Дописати коментар