Літні читання в бібліотеці с. Братківці


В літній канікулярний період бібліотека с. Братковець працює з читачами під гаслом – в літку книгу прочитай, у школі бали заробляй. Цими заходами бібліотека хоче допомогти дітям цікаво і весело засвоїти художні твори за шкільною програмою.
В п’ятницю 28 липня із циклу літніх читань «За крок від твого підручника» в бібліотеці проведено літературне лото за участю користувачів-учнів 5-6 класів «Чи знаєш ти авторів світової літератури». Ця група читачів потребує особливої уваги бібліотекарів. Вони переходять на новий етап знайомства з українською  та світовою  літературою.  Присутні говорили про різновиди казки, читачі в особах прочитали авторську казку «Дванадцять місяців» С. Маршака та переглянули екранізовані твори за шкільною програмою.
В неділю 30 липня відбулись літературні посиденьки із користувачами-учнями 7-8 класів. Цікаві повідомлення читачів про літературний і творчий шлях Лесі Українки, перегляд  документальних фільмів «Без надії сподіваюсь», «Садиба-музей Лесі Українки», «Лісова пісня», фотоальбому, тісно переплітались з розповіддю та коментарями бібліотекаря Оксани Пастернак та члена клубу «Берегиня» Лесі Дячишин.
В серпні місяці бібліотека планує провести літературну годину з юнацькою групою «Поговоримо про великого Каменяра», де читачі пройдуть шляхами Івана Франка на Стрийщині та переглянуть фільм «Украдене щастя».
Своєю роботою бібліотека прагне допомогти читачам у навчанні в школі і вдало здати ЗНО.  

Немає коментарів:

Дописати коментар