БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ «МІЙ ТАТО ЗАХИЩАЄ УКРАЇНУ» В ЦЕНТРАЛЬНІЙ РАЙОННІЙ БІБЛІОТЕЦІ

   
   В рамках благодійної акції «Зігріті теплом», мега-проекту «Мій тато захищає Україну» ЦРБ приймала дуже поважних гостей–дітей, чиї батьки захищають нашу рідну землю від російських агресорів і доморощених перевертнів. 
Діти наших героїв переважно відвідують районну дитячу бібліотеку,де їх оточують увагою і любов’ю, тому директор РЦБС Галина Цуцуп дуже переживала,щоби створити в бібліотеці для дорослих атмосферу, яку можна виразити словами: «Вас тут чекають і люблять». Оформлені тематичні виставки, підготовлені місця для проведення майстер-класів створили для діточок і їх батьків комфортні умови.

Майстрині Світлана Войтків та Олександра Філіпович розкривали секрети виготовлення прикрас для зачісок, оберегів для їх батьків, намист. Друга група дітей мудрувала над розмалюваннями чарівних дзвіночків, керамічних виробів разом з майстринею Вірою Максименко, а над виготовленням виробів з фетру чаклували з майстринею Оксаною Близняк.
На свіжому повітрі в садибі «Модне село» вправлялись маленькі поети. Майстер –клас для них провадив Лауреат Книги Рекордів України-Іван Пазин.
Звичайно, для всіх була розважальна відпочинкова програма в залі нашого Районного Дому, не залишились наші діти і без смаколиків.
Програма хоть частково виконала зміст акції і зігріла теплом дитячі серця, але ніхто не і ніколи не замінить батьківської любові, тому перед нами всіма стоїть найважливіше завдання: повернути мир в нашій Україні, а батьків до своїх дітей.

Немає коментарів:

Дописати коментар