Липневі зустрічі бібліотекарів

Липень виявився багатим на зустрічі бібліотечних працівників: 20 липня дружня бібліотечна родина підвищувала свій пізнавальний краєзнавчий рівень на екскурсіях до духовних скарбів Яворівщини і Львівщини, а 25 липня зібрались на свої професійні сходини.
Директор уже вкотре зосередила увагу бібліотекарів на необхідність ретельного вивчення переходу на Універсальну Десяткову класифікацію. Оскільки, протягом червня вивчали стан ведення облікових документів в бібліотеках району, то і директор узагальнила позитивні моменти, а також помилки, які ще мають місце в обліку роботи. Галина Цуцуп подякувала бібліотекарям, які творчо підходять до роботи з читачами, співпрацюють з ЦРБ та іншими структурними підрозділами, поповнюють фонди літературою, реалізуючи акції «Подаруй бібліотеці книгу», вміло використовують інформаційні технології для задоволення читацьких запитів. Вона також зачитала подяки від громадської організації за успішно проведені майстер-класи в ЦРБ в рамках акції «Мій батько захищає Україну».
Директор познайомила присутніх з новою методичною літературою, отриманою із методичного центру ЛОУНБ, а також із добірками районного методичного центру.
В другій частині зустрічі бібліотекарі сіл району поділились своїми здобутками, проблемами, спільно пораділи, що, накінець, дочекались можливості участі в проектах по зміцненню матеріальної бази та ремонту бібліотек.

Немає коментарів:

Дописати коментар