Малюнок на асфальті «Діти єднають Україну» в с.Ходовичі



             Грані дитячої фантазії різноманітні й безмежні. Коли дитина бере олівець і аркуш паперу, можна чекати на виникнення чергової перлини художньої творчості. А коли замість олівчика — крейда, а замість паперу — асфальт, то вмілі дитячі рученята перетворюють банальну сіру поверхню на цікаву яскраву скатертину, яка радує очі не тільки юних майстрів, але й всіх тих, хто спостерігає за цим дійством.
     Працівники культури с.Ходовичі зав.філіалом бібліотеки Анна Ключик та директор Народного дому Галина Попович зібрали  наймолодших мешканців  на свято – свято малюнка на асфальті «Діти єднають Україну».
По справжньому дружня атмосфера, спільна ідея об’єднювала Ходовицький  майданчик для малювання. Юні художники висловлювали своє бачення про Україну, ділилися враженнями та зачитували поезію відомих улюблених письменників. Енергія і запал просто вирували.
«У малечі повинно бути щасливе дитинство. Воно щодня має бути зігріте теплом і любов’ю, увагою та розумінням,  саме Ви, діти, наше велике майбутнє» - у своїй промові зазначила п.Анна і подякувала усім присутнім за таке гарне дитяче свято.








Немає коментарів:

Дописати коментар