Літературно-мистецький вернісаж «Кожна дитина – зірка»


Морозний, лютневий день зібрав в Районній бібліотеці для дітей багато відвідувачів та гостей для гарного спілкування словом і піснею на літературно-мистецький вернісаж «Кожна дитина – зірка». Талановиті, творчі діти, які багато читають, пишуть вірші, співають, декламують, мають кожен свій талант і хочуть ним поділитися серед своїх ровесників, друзів. На захід запрошені Михайло Золотуха - композитор, музикант, автор багатьох книг, викладач естрадного вокалу, керівник студії "Аколада", поет Іван Левицький, вихованці п. Михайла, учасники багатьох пісенних конкурсів - Микола Баб'як та Христина Шоробура, діти з села Нежухів, Завадів, Н.Стинава, Добрян, П'ятничан.
Молитва та вірш про таланти, пісні та поезії у виконанні гостей та учасників Софії Особи, Тані Марущак, Юлі Бойко переливалися з поезіями - посвятами п. Івана, який дуже душевно доносив до кожного з присутніх прості і сильні слова з нашого сьогодення, про доброту, духовність, про наших дітей. Спогади про дитинство, пісенну і поетичну творчість, як зароджувався талант пана Михайла, настанови для творчих дітей - варто було послухати. Вони перепліталися з чудовим виконанням його пісень, гумором, додавало позитивних емоцій, гарного настрою. 
Поетичні рядки, пісенні ритми закликали усім серцем любити свою Україну, поважати один одного, пам'ятати про велику силу духу наших героїв. А наші діти нехай зростають у мирній країні, нехай їхні таланти розвиваються різними барвами дитячої творчості, їх серця наповнюються багатющою енергією і радістю.

Немає коментарів:

Дописати коментар