Підсумкова нарада

Добігає до кінця календарний рік… Працівники бібліотек звітуються за проведену роботу. Найбільше вони раділи, коли книги не залежувались  на полицях, а за найбільш  «читабельними» – справжня черга. Для бібліотекаря книга – це як рідне дитя, тому так дбайливо відносяться до книжкового фонду, так ретельно переглядають, перш ніж винести вирок – списати, а скільки радості, коли їм вдається поновлювати його, незалежно, чи то подарунковими, чи за власні кошти, чи взамін загублених. Ці книги читач зразу же побачить на книжковій виставці з короткою анотацією, з вибраними цитатами. Все робиться так, щоб книжечка промовляла: прочитай мене!
Кожний бібліотекар ретельно готується до масових читацьких дійств: до занять студій, читацьких мандрівок, вікторин, літературних марафонів, тощо.
У директора бібліотечної системи Галини Цуцуп знайшлись слова вдячності тим, які щоденною своєю працею леліють рідну мову, рідну книгу, дбають про виховання гордості в душі кожного українця, турбуються про гарт нашої еліти. Звичайно, відмітила директор, в цьому швидкоплинному  часі ми зобов’язані йти в ногу з життям, а то і на випередження, тому не всі встигають, але для того працює апарат спеціалістів, які щоденною своєю працею роблять все для того, щоб в процесі роботи кожний бібліотекар зростав професійно, ставав творчим фахівцем. Тому маємо твердо пам’ятати, що в час тотальної глобалізації, бібліотеки є  і мають бути стабілізаторами, оберегами національної пам’яті, національного самоусвідомлення.
Керівник на завершення наради привітала всіх з прийдешніми Різдвяними святами, з Новим роком! Всі дружно заколядували, завіншували на мир, на злагоду, на добро в нашому спільному Українському домі.

Немає коментарів:

Дописати коментар