ІІ етап обласного конкурсу читців «Читаємо твори Івана Франка мовами світу»

Гарним і переможним видався вчорашній день для користувачів Стрийської районної бібліотеки для дітей: Володимира Михайлишина (с. Дуліби) та Ольги Сисан (с. Фалиш), які брали участь у ІІ етапі обласного конкурсу читців «Читаємо твори Івана Франка мовами світу».
В читальному залі Львівської обласної бібліотеки для дітей зібралися переможці І етапу конкурсу з усіх районів області, які вдало продумали свій виступ до найменших деталей: костюми, музичний супровід, аксесуари…  
Звучали переклади відомих творів Івана Франка польською, англійською, німецькою, і навіть грузинською мовами. Компетентне журі відмітило високий рівень виконавської майстерності і знання мов учасниками конкурсу, а поки підбивали підсумки співав свої пісні і декламував поезії молодий виконавець Володимир Сусь, якого гарно і позитивно сприйняли як діти, так і їх наставники.
Наша Оля Сисан завоювала симпатії членів журі за чудово підготовлений виступ, вдало підібраний костюм та емоційне відтворення образів поезії «Каменярі» англійською мовою.
За майстерне декламування поезії «Мойсей» та найкраще володіння англійською мовою Володимира Михайлишина відзначено Дипломом та книжковим подарунком як переможця конкурсу.

В залі панувала творча атмосфера, дитячі емоції, бажання якнайкраще відтворити поезії Франка, як українською так і іноземною мовами. Всі учасники повернулися додому з книжковим подарунком – чудовим виданням «Франко: від А до Я». 

Немає коментарів:

Дописати коментар