Нарада при директору Стрийської РЦБС


Директора бібліотечної системи окрім обслуговування користувачів бібліотек, промоції української книжки турбує і питання готовності бібліотек до роботи в зимовий період. Тому інформацію про утеплення вікон, дверей – повідомила присутнім голова профспілкової організації Марія Кащій, про забезпечення бібліотек дровами – Володимира Ільків, про завершення ремонтних робіт та упорядкування бібліотечних фондів в бібліотеках- філіях сіл Вівня та Йосиповичі інформувала Любов Каричорт, про створення комфортних умов для роботи відвідувачів в бібліотеках  інформувала Лідія Бур.
Наступне, на чому зупинилась Галина Василівна - ефективне використання комп’ютерної техніки в центральній районній бібліотеці, а також на необхідності постійного оновлення бібліотечного інформатора «Для Вас, відвідувачі бібліотеки».
Директор також наголосила на необхідності продовження виїздів в бібліотеки сіл району спеціалістами РЦБС, проведення зустрічей з користувачами бібліотек, участі в інформаційно-просвітницькій роботі, зокрема, заняттях молодіжних студій, літературно-історичних читань з нагоди відзначення Року Івана Франка, Року Михайла Грушевського, Року Милосердя.
Лідія Бур доповіла про стан подачі бібліотекарям району планування роботи на місяць  про актуальність питань та форм роботи з користувачами.
Марія Кащій проінформувала про підготовку в ЦРБ до зустрічі з відомим письменником Стрийщини Романом Пастухом.

На завершення Галина Василівна запросила всіх відвідати виставку в музеї О.Бачинської «Українська вишиванка – руками дітей»

Немає коментарів:

Дописати коментар