«Книжковими стежками літа»

Добігло кінця літо, час яскравих вражень, відпочинку і оздоровлення школярів, до якого впродовж літа долучалась і районна бібліотека для дітей. В рамках літературно-відпочинкового проекту "Книжковими стежками літа" користувачі від дошкільнят до старшокласників приймали участь в різноманітних заходах та акціях: книжкові мандрівки, літературні сніданки, творчі майстерні, майстер-класи, дні нових знайомств, екскурсії в музеї, книжкові фуршети...
Діти мали можливість духовно і інтелектуально збагатитись, гарно розважитись, проявити свої таланти, знайти нових друзів, насолодитись читанням. Дуже тішить, що в читанні і дозвіллі дітей зацікавлені батьки, які часто приходять з ними до бібліотеки . Склалось враження, що тепер школярів не лякають списки літератури по шкільній програмі, позакласного читання, а навпаки вони дуже ретельно слідкували, щоб все було прочитано.
Впродовж літа бібліотекарі говорили і про безпеку дітей, екологію, народні звичаї, українські свята, про оздоровлення, про перемоги наших олімпійців, рекомендували відповідну літературу та періодичні видання.
Дуже популярна серед дітей сучасна українська та зарубіжна література, їх приваблюють гарні поліграфічні видання, ілюстрації ну і звичайно наша промоція книги та читання.
Дитяча радість, їх духовне та інтелектуальне багатство краща оцінка і нашої праці.

Немає коментарів:

Дописати коментар