Рекомендаційний анотований список "Сяйво Новорічних та різдвяних свят"

 Сяйво Новорічних та Різдвяних свят [Текст] : рек. анот. список л-ри до Новорічних та Різдвяних свят / Стрийська РЦБС; метод.-бібліограф. відділ; укладач. Л. Бур, ред. Л. Війтович, відповідальна за випуск Г. Цуцуп. –  Стрий, 2016. – ­­7 с.: іл.
 Різдво – найдивовижніше і найулюбленіше свято в усьому світі. Ми, українці, найбільше очікуємо його приходу. Це свято приносить нам тепло і радість у кожну родину. Радість, яка триває вже понад два тисячоліття і пригадує нам воплочення Господнє – Його Різдво. Наш народ за час свого існування збагатився багатьма різними обрядовими дійствами: колядки, вертепи та самі ж приготування до свята, про яке ми так багато знаємо.
Рекомендаційний анотований список літератури розрахований для широкого кола читачів, який уособлює в собі звичаї, традиції українського народу, святкування Новорічних та Різдвяних свят, адже Різдво – свято миру, душевного спокою, відпочинку. Це одне з найсвітліших християнських свят, яке всім християнським світом відзначається з особливим благословенням. Не випадково поети, письменники, художники звертаються знову до теми Різдва.

Немає коментарів:

Дописати коментар