Канікули Ура! В бібліотеку дітвора!


 

                Літо… Як багато в цьому слові "сплелось" та "відгукнулось" - відпустки, канікули, численні поїздки, враження, зустрічі. Ось і сьогодні в бібліотеці-філії с.Любинці Марина Худьо, зав філіалом зібрала своїх улюблених читачів для проведення Шоколадного дійства присвяченого Дню Шоколаду.                                                                                                

І хоч час для проведення святкування, як дехто вважає не найкращий, але це можливість зібратись сім”ями  та родинами, запросити друзів і просто гарно провести час. Кожен гість свята поласував шоколадом. Учасники взяли участь у різних конкурсах, коштували шоколадні ласощі та з задоволенням слухали казкову повість по книзі відомого англійського письменника Роальда Доля «Чарлі і шоколадна фабрика»,  в якій розповідається про захоплюючі пригоди маленького хлопчика Чарлі та інших героїв на чарівній кондитерській фабриці Містера Вонкі, але дорослим було весело і цікаво, бо шоколад – це продукт, який піднімає настрій, дарує задоволення та неймовірну насолоду. Ним ласують і діти і дорослі.

       
Учасник свята Дмитрик Череватий із своєю сестричкою Ангеліною склали вірш про Шоколад. У виконанні Жанни Марчук прозвучала пісня про Кицюню, а Левицький Богдан розповів  так захоплено  казочку, що всі присутні в залі були захоплені розповіддю наймолодшим читачем бібліотеки.

         Всім учасникам свята, а саме: Савчин Ілоні, Мельник Насті, Маліченко Василині, Бабію Василю, Кошіль Ніні та Мельник Анні зав.філіалом бібліотеки с.Любинці висловила щирі слова вдячності за участь у Шоколадному святі та побажали Божого благословіння, щасливої долі та творчих успіхів у подальшому житті.                                                            

    

      



Немає коментарів:

Дописати коментар